2011. május 29., vasárnap

Breat Success mellnövelő kapszula 90db-1 havi adag - Jelenlegi ára: 6 700 Ft

Breast Success 90db-os adag, 1 havi akcios aron elado!
Kizárólag természetes alapanyagokból készült mellnövelőnk összetételének köszönhetően segíti mellei természetes átalakulását, növelve méretüket, és feszesítve azokat a használat alatt folyamatosan.
Néhány hét alatt már jól észrevehető a változás.
A Breast Success mellnövelő tabletták használata sokkal kedvezőbb megoldás mellbőségének akár több centiméterrel való növelésére, mint a rendkívül költséges és veszélyes sebészeti beavatkozások.
Nem kell kés alá feküdnie, ha nagyobb és feszesebb melleket szeretne!
Sebészeti beavatkozás nélkül, kizárólag természetes anyagok biztonságos és kiegyensúlyozott kombinációjával érheti el ezt az eredményt.
Nem növeli a teljes test súlyát.
A Breast Success mellnövelő tablettákat belgyógyász fejlesztette ki, új lehetőséget nyújtva ezzel azoknak, akik természetes szépségük növelését melleik nagyobbá és feszesebbé tételével kívánják elérni.
Fő hatóanyaga a fitoösztrogén, amely egy természetes növényi vegyület, és hasonlóan hat, mint az ösztrogén nemi hormon. A mesterséges hormonbevitellel ellentétben azonban a fitoösztrogén fogyasztása nem jelent durva beavatkozást a szervezet működésébe. A mell növekedésének serkentése mellett a fitoösztrogének jótékony hatásai közé tartozik a premenstruációs, és a változókori tünetek enyhítése.
Tizenhárom különböző növényi alkotóelemet tartalmaz, melyek segítik a mellszövet növekedését és fejlődését.
A Breast Success tabletták fitoösztrogént tartalmaznak, mely egy olyan - az ösztrogénnel megegyező hatású -növényi hatóanyag, ami a mellszövetet növekedésre készteti. Ez a folyamat megegyezik azzal, ami a pubertás alatt történik, így egészségkárosító hatás nélkül érheti el a vágyott mellméretet.
-Gorogszena(Trigonella foenumgraecum)
-Fűrészpálma bogyó (Serenoa repens)
-Édeskömény (Foenicum Vulgare)
-L-Tirozin (L-Tyrosine)
-Mexikói jamgyökér (Dioscorea Villosa)
-Barnamoszat (Laminaria)
-Damiána levél (Turnera aphrodisiaca)
-Kínai angyalgyökér (Angelica sinensis)
-Szúrós gyöngyajak (Leonurus cardiaca)
-Indiánasszony-gyökér / Poloskavész (Cimicifuga racemosa)
-Zab (Avena Sativa)
-Benedekfű (Cnicus benedictus)
-Komló (Humulus lupulus)
A Breast Success kizárólag természetes alapanyagokból készül, nem tartalmaz sem szintetikus hozzávalókat, sem mesterséges adalékanyagokat!
GYAKORI KÉRDÉSEK
Mi az a Breast Success?
A Breast Success egy kizárólag természetes anyagokból álló, egészségre ártalmatlan, hatékony mellnövesztő termék. Hatására a mellek feszesebbek, nagyobbak lesznek.
A fejletlen mellek sok nőnek jelentenek zavaró, nehezen elfogadható tényt. Sokan érzik magukat feszélyezve, küszködnek önbizalomhiánnyal, vagy egyszerűen csak nem érzik jól magukat a bőrükben, mert kebleiket kicsinek tartják.
Eddig az egyetlen megoldást a drága, és potenciálisan veszélyes műtét jelentette. Most minden nő számára elérhetővé váltak a feszesebb, teltebb mellek kockázat nélkül.
Hogyan fejti ki hatását?
A termék fitoösztrogént tartalmaz, amely egy természetes növényi vegyület, és hasonlóan hat, mint az ösztrogén nemi hormon.
A fitoösztrogének elősegítik az emberi szervezetben a mellszövet növekedését. Ez a folyamat ahhoz hasonlítható, amikor pubertás alatt a női szervezetben az agyalapi mirigy által termelt ösztrogénEnnek a hormonnak a mennyisége határozza meg a mellek későbbi méretét, alakját és teltségét. Az alacsonyabb ösztogénszint kisebb, kevésbé fejlett melleket eredményez. A Breast Success ezt a természetes folyamatot utánozza.
Van bármilyen mellékhatás?
A Breast Success kizárólag természetes alapanyagokból készült, nincs ismert negatív mellékhatása.
A mellméret növelése mellett a termék kedvező hatással van a hormonháztartás egészére. Javítja tehát az általános közérzet, enyhíti a menstruáció előtti, alatti, és a változókorban jellemző kellemetlen tüneteket, elősegíti a köröm- és hajnövekedést, javítja a bőr tónusát.
Jó hatással van méh-, és a petefészek működésére, emellett afrodiziákum hatása is ismert a legtöbb nőnél növeli a libidót, és szexuális késztetést.
Bármilyen allergia, vagy fennálló betegség esetén konzultáljon kezelőorvosával.
Mennyi ideig kell szednem, hogy érezzem a hatást?
A legjobb hatás elérése érdekében minimum három-négy hónapot javaslunk. Néhányan már heteken belül lenyűgöző hatást tapasztalnak, és vannak, akiknek ez kicsit tovább tart. A hatás kifejtéséhez szükséges idő függ a genetikai adottságoktól, az általános egészségi állapottól, és egyéb egyéni tényezőktől, idővel azonban mindenkinél érezhető.
Mekkora méretváltozásra számíthatok?
Általában 1 vagy 2 méretnyi növekedésre lehet számítani, de többször számoltak már be 3 kosárméretnyi növekedésről is! Kisebb mellek esetén általában nagyobb változás tapasztalható, mint eleve nagyobb mellek esetén.
Végleges a változás, vagy most már folyamatosan szednem kell a tablettát?
Ajánlott a kívánt változás után még 90 napig szedni a kapszulát, de csökkentett mértékben. Erre az időszakra a napi egy kapszula megfelelő. Így a teljes elért méret megtartható.
Terhesség/szoptatás esetén is szedhetem?
Terhesség, szoptatás, vagy a termék bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén a BreastSuccess használata nem ajánlott. Egyéb egészségügyi probléma esetén javasolt kikérni a kezelőorvosa véleményét.
Hogyan használjam a terméket?
Napi három kapszulát kell bevenni étkezés közben. A javasolt napi adagot betartva egy doboz BreastSuccessT egy hónapig elegendő. A legjobb hatás érdekében a három kapszulát egyenként kell bevenni a különböző napszakokban (például egy-egy kapszula reggel, délután és este).
Van valami hatása a fogamzásgátlásra?
Nincs. A termék nem befolyásolja a fogamzásgátlást. Sokan használják termékünket fogamzásgátló mellett.
Okozhat a Breast Succes súlygyarapodást?
Nem. növekedésre ösztönzi a még fejletlen melleket.
A termeket angliabol postazom, szallitasi ido fizetestol szamitott kb 1, 5het!
A postakoltseg sima elsobbsegivel 490ft, az ajanlvas plusz 520ft! Ha nem jelzed, hogy ajanlva kered akkor sima elsobbsegivel postazom! Tobb doboz rendelese eseten termeszetesen a postakoltseg osszevonhato!


Jelenlegi ára: 6 700 Ft

Az aukció vége: 2011-06-06 15:42
. Breat Success mellnövelő kapszula 90db-1 havi adag - Jelenlegi ára: 6 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése